obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

2/08/2017

Mississippi Brady


Přezdívka hráče: Mercy
Jméno a příjmení: Mississippi Brady
Stav: Svobodná
Rodina:
  • Chaster Brady - Výborný chovatel koní, který se rád pišní nejen skvělými koňmi, ale i svými dětmi. Jí i jejího bratra má nadevšechno rád. Po smrti jejich mattky už ale není takový, jaký byl dřív a i když měl šanci vzít si novou ženu, nemohl se smířit s tím, že by měl být s někým jiným. Takže se rozhodl zůstat už sám, ale jeho dvě děti ho i tak činí šťastného.
  • Cornelia Brady - Sice s Mississippi prožila osmnáct let jejího života, ale i tak jí přijde, že se s matkou ani nestačily pořádně poznat a ona už ji opustila. Moc by si přála, aby s ní zůstala o něco déle a aby tu byla pokaždé, když se potřebovala někomu svěřit a když jí bylo nejhůře. Tohohle luxusu se jí ale nedostalo.
  • Wesley Brady - Její starší bratr, se kterým se pořád předhánějí. Není to žádná extrémní sourozenecká rivalita, jenom jsou oba soutěživí a chcou dát tomu druhému najevo, kdo je lepší., což je většinou on, protože, co by prcek jako ona zmohl, proti dvoumetrovýmu svalovcovi jako je on. I přes to, že se pořád vytahuje a utahuje si z ní, je to ten nejlepší bratr, jakého si mohla přát.
  • Jim Simmons - Její kamarád, kterého už roky neviděla. Prováděli spolu nejrůznější lumpárny a ona ho měla opravdu ráda, byl to v podstatě její jediný přítel, když nepočítá Wesleyho. Pak ale zmizel. Odešel bez rozloučení, když to měla v životě nejtěžší a moc ho potřebovala. Sice nemohl za všechno, co se stalo, ale jeho odchod mu neodpustila.
Věk: 27
Povolání: Švadlena
Portrét: Olivia Wilde
Je povahově hodně podobná jak na svého bratra, tak na svého otce. Tvrdohlavost je jedna z jejích nejvýraznějších vlastností, když si něco vezme do hlavy, tak si za tím stojí a je jak prostě paličatá mezek. Má prostě svoji hlavu a jen blázen by se s ní pustil do křížku. Ona totiž neustoupí ani, kdyby jí dali na krk oprátku. Bude pořád stát za svým a při přesvědšování ji o opaku si ledatak vylámete zuby. Je taky hodně vzteklá, jako bomba čekající až někdo stlačí rozbušku. Někdy si její vztek vybere i nekdo, kdo si to nezaslouží, ale většinou je to opodstatněné. Némá ve zvyku se za své chování omlouvat, ale z nějakého důvodu bývá lidem vděčná, že se na ně mohla vykřičet, vždycky v ní pak povolí napětí, co ji tíží. Ale není v ní jen chabě spoutaný vztek a paličatost, je také divoká a nezkrotná. Necítí se spoutána žádnými okovy a užívá si volnosti, zbožňuje, když se může jen tak prohanět na koni po širých pláních a cítit vítr ve vlasech a volnost v srdci. Dřív bývala ale jiná, byla o poznání klidnější a krotčí. Dalo by se říct, že byla i citlivá a otevřená, ale to se zmněnilo společně se smrtí její matky a Jimovým odjezdem. V ten den se v ní něco zlomilo a ona se zatvrdila vůči svému okolí a trochu zdivočela. V ten den si také uvědomila, že se nemůže spolehnout na nikoho jiného než na sebe. Celkově je uzavřená před ostatními lidmi. Nepatří mezi ty, co se na potkání začnou bavit s někým úplně cizím a hned mu o sobě všechno vyklopí. Její důvěru si musí člověk získat a právem zasloužit, což je těžší, než se může na první pohled zdát. Ještě těžší je potom získat si ji nazpět. Bere to na stejném principu, jakoby ten člověk byl chrestýš, když ji jednou uštkne, taky se k němu už dvakrát nežene.
Zlozvyky: Už několik let má zálibu v práskání dveřma. Většinou to dělá, když je naštvaná, ale nejen pákrát se už stalo, že jimi prostě práskla, aniž by byla rozladěná a aniž by si to uvědomila. Taky často protáčí panenky a ráda schazuje ego pracháčů, když s nimi mluví.
Základní schopnosti:
▲ Chov koní - slabší (ale snaží se)
▲ Střelba - střední
▲ Jízda na koni - silná

Jízda na koni jí nečiní sebeměnší potíž, ale kdyby byl otcův ranč její, asi by tam žádní koně dlouho nepřežili. Ona se vážně snaží, ale starání se o koně jí vážně nejde. Se střílení nadruhou stranu taky není tak marná, má celkem dobrou mušku, ale jediné, z čeho střílet umí je kolt. Trefí se jedním ze dvou výstřelů, takže by pro ni byla lepší brokovnice, protože u tý je větší šance, že něco trefí, ale jí kolt vyhovuje, protože není tak velký. Samozřejmostí je, že umí i obstojně šít.
Narodila se do rodiny chovatele koní. Její maminka jí pro její modré oči dala jméno Mississippi, protože slyšela, že to v jazyce indiánů znamená ,,Velká řeka,, a viděla na první pohled, že to bude její podstatou. Měla přešťastné dětství, i když byl jejím jediným přítelem její starší bratr. Mezi dětma nebyla moc oblíbená, protože nemohla zapřít svoji povahu zděděnou po otci. Už v té době pro ně byla buď moc paličatá a vzteklá, díký čemuž neměla kamarádky nebo až moc divoká a odvážná, což se hlavně nelíbilo klukům, se kterými se chtěla přátelit, protože měla víc kuráže než oni. Takže si musela velmi dlouhou dobu vystačit s bratrem. To se ale změnilo, když jí bylo čtrnáct let a potkala Jimmyho. Už si pořádně nepamatuje, jak přesně se potkali, nejspíš u nich měl ustájeného koně nebo něco takového, ale to nebylo podstatné. Byl to její první kamarád, co nebyl zároveň jejím bratrem. Wesley byl samozřejmě úžasný, ale bylo fajn mít někoho, s kým se mohla pošťuchovat, aniž by po jeho pošťouchnutí skončila na zemi. Skoro hned si ho oblíbila. Byli spolu celkem často, možná by se dalo říct, že pokaždé, když měli volnou chvíli ve stejnou dobu. Ukázala mu každě svoje tajné místo. Podnikali spolu všeljaké lumpárny a dobrodružné vyjížďky. Jednou se dokonce v noci vplížili na ranč, kde chovali ovce a pokusili se odnést jehně. Když ale vycházeli ze stodoli, začalo děsně hlasitě bečet a vzbudilo starýho, kterej na ně pak šel s brokovnicí. V tu ránu ona zahodila tu bečivou potvoru a už pelášili jak o závod. Měli kliku, že byl ten chlap slepej jak patrona a střílel úplně vedle. Zažili spolu velkou spoustu zábavy, ale ta vždycky jednou skončí. Pro Mississippi skončila pár dnů před tím, než jí zemřela matka. Byla u ní, když se svírala v bolestech a celá hořela. Byl to strašný zjev, který trval celé tři dny, při který nezamhořila oko. Potom její bolesti na chvíli ustali a lékeř jim řekl, že to se stává, když už nadchází konec. Všichni se s ní přišli rozloučit, ale jen Mississippi u ní zůstala až do úplného konce. Ale ještě před tím, než její matka naposled vydechla, řekla jí, proč se jmenuje zrovna Mississippi. Řekla jí, že je jako voda v řece, že je nezkrotná a divoká, ale přitom je nejměkčí a nejjemnější živel, že když bude chtít dokáže projít v horou a nebo si jen plynout. Nechápala, co jí tím chtěla říct, ale už se jí na to neztačila zeptat. Její matka zemřela. Byla zdrcená a šla za Jimem pro útěchu, ale dozvěděla se, že je pryč a odjel bez rozloučení. Díky tomu se díra, kterou v její hrudi zanechala její matka, ještě rozšířila.
Ještě ten den vzala koně a jela. Nevěděla kam, prostě se koněm nechala vést a dojela až na pláně. Ani to ji ale nedonutilo zastavit a přejela pomyslnou hranici. Zanedloho ji odchytili indiáni a dovlekli ji před duchovního jejich kmene. Myslela, že ji zabijí, ale duchovní si jen dlouze prohlédl. Pak začal mluvit, prvně mu nerozumněla, mluvil na někoho v jejich řeči a pak se otočil na ni. K jejímu překvapení mluvil plynně anglicky. Řekl jí, že ji nezabije, protože je prý reinkarnací jeho dcery a začal jí říkat jejím jménem, které dostala od matky. Také jí řekl totéž, co její matka. Nechtěla odtud poté odejít dokud jí neřekl všechno, co tím myslel. Řekl jí, že jeho dcera měla stejné oči, stejného ducha a také stejné jméno, ale ke slovům její matky se nedostal. Po pár dnech to vzdala a vydala se nazpět domů, aby tam nebili strachy bez sebe. Do té indiánské vesnice se ale začala pravidlně vracet a časem ji i normálně přijali. Ale zavedla si i normální život ve městě. Zaučila se jako švadlena a na jejich ranči zůstala jen jako pomocná síla a člověk, co si krade svého koně na vyjížďky. Za těch devět let od smrti matky a toho všeho, co se stalo se nezkutečně změnila.
Žádný
Žádné

Žádné komentáře:

Okomentovat