obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

2/08/2017

Jim Simmons


Přezdívka hráče: Jack
Jméno a příjmení: Jim Simmons
Stav: Svobodný
Rodina:
  • Glen Simmons – otec – zámožný obchodník. Jimmy nenaplnil otcova očekávání - na rozdíl od jeho staršího syna. Takže mu to dává dost jasně najevo. Po smrti své první manželky se brzy znovu oženil.
  • Andrea Simmons – druhá Glenova žena a Jimova matka. Je jejím jediným biologickým synem a také se tak k němu chová. Má o něj někdy až přehnaný strach a snaží se mu neustále plést do života.
  • Mississippi Brady – stará kamarádka
Je nevlastním mladším bratrem správce města. S bratrem mají dobré víceméně dobré vztahy, ale je pravdou, že mu Jim trochu závidí otcův respekt a lásku. 
Věk: 25 let
Povolání: Nevlastní bratr správce města/zámožný obchodník
Portrét: Julian Morris
Jimmy byl vždycky milý hoch, který by se nebál prozkoumat i tábor indiánů nebo by klidně vyšplhal na vrchol Osamocené hory. Nicméně ani jedno z toho dosud neudělal. Když byl kluk, tak měl dost kuráže a snů, aby to zkusil, ale teď? Devět let mimo Little Creak ho změnilo. Naučil se mnohem lépe kontrolovat své emoce a snad i díky tomu se stal obchodníkem, jakým je dnes. Nasadil si masku, kterou tak často nesundává. Na tváři mu většinou pohrává vlídný úsměv a ohání se zdvořilým chováním. Nechce se zde udělat špatnou pověst, protože by mohly obchody přestat jít. Vždycky nebyl takový, ale teď? Dělá to všechno pro to, aby dostal otcovo uznání. Alespoň tu trochu respektu, která mu právem náleží. Většinou dělá to nejlepší pro obchod, ale pod tou slupkou má velké srdce a je to stále ten snílek, který je plný nadějí a ideálů. Na rozdíl od většiny ostatních z jeho vrstvy, se chová k pracujícím s respektem a nedělá mu problém s nimi zapříst vlákno rozhovoru. Už jako malý kluk se seznámil s dcerou chovatele koní Mississippi a snad díky tomu mu řeč s nižší vrstvou nepřijde jako něco divného. Převážně se snaží jednat čestně bez jakýchkoli háčků, zádrhelů a odboček, ale ne vždy je to možné. Zatím však neudělal nic, za co by se musel stydět. Své názory se snaží většinou obhájit, ale i on není hlupák a pozná, kdy má couvnout, aby po něm nezbyl jenom popel a kříž na hřbitově.
Hra na klavír je pro něj způsobem, jakým se může kdykoli uklidnit. Z matčiny strany zdědil velký hudební talent a je za to rád. Pokud zrovna nemůže uklidnit svou mysl u klavíru, tak se jede projet do okolí a jízdou vždy rozežene všechny nešvary.
Co se týče žen? Je to gentleman a už jednou měl zlomené srdce. Krásnou dívkou ve městě, kde devět let žil a studoval. Dále to raději nechce riskovat, ale zároveň se nechce nechat přemluvit vrstevníky k navštěvování nevěstince. Není to jeho styl. I když se snaží vypadat a vystupovat jako správný dospělý muž, uvnitř je to stále ten rošťák, který rád sní.

Zlozvyky: Jeho asi největším zlozvykem je kouření. Dá si sice jednou možná dvakrát denně, ale i to se počítá. Je to obchodník s tabákem, tak by bylo i možná zvláštní, kdyby nekouřil.
Základní schopnosti:
▲ Instinkt
▲ Lhaní [střední]
▲ Podílení se na chodu města [silné]

Jeho síla je úměrná jeho tělu. Není přehnaný silák, ale zase není žádné tintítko. Ve spoustě věcí je spíše průměrný a jediné věci, ve kterých vyniká, se týkají jeho mozku a obchodních schopností. Možná by se k tomu dala započítat i jízda na koni, protože na něm strávil své dětství. Pistol v rukou měl pouze párkrát, takže je dost mizerný střelec, protože to dle svého názoru nepotřebuje. Na ochranu svého obchodu má najaté lidi.
Už od útlého věku byl veden ke hře na klavír a hra je také jeho vášní.
Jim se narodil jako druhý syn do rodiny zámožného obchodníka. Dlouho nevěděl, že se svým bratrem nesdílejí stejnou matku. Nakonec mu bylo stejně jedno a ke svému staršímu sourozenci vzhlížel. Problém byl však ten, že jak společně rostli, tak to nebyl on, kdo si získal pozornost a úctu otce, ale bratr. Jim ho měl rád, ale na tuhle skutečnost začal dost žárlit. Naštěstí tu byla ještě matka, která na něj nedala dopustit. Jen díky ní nedostával od otce výprask tak často. Opravdu se snažil otci zavděčit, ale nedařilo se to, protože byl příliš zaslepený a jeho skutků si nevšímal. Nikdy svou snahu nevzdal, ale zvolnil a začal se zajímat i o svůj život. Bavilo ho studium a také jízda na koni. Dostal svého prvního koně, když mu bylo asi dvanáct, takže pokaždé, když se bratr věnoval záležitostem, které otce těšili, svého kamaráda osedlal a vyjel si na vyjížďku. Objevoval krásy Little Creaku a posléze se na nějakém místě zastavil a studoval. Jednoho dne se mu podařilo zatoulat do takzvané zátoky milenců. Byl to vždycky odvážný kluk a objevovatel, takže se nebál na to místo vkročit. Byl unešený krásou toho místa a od té doby tam jezdí kdykoli si potřebuje odpočinout nebo jen pročistit hlavu. Když se vrátil domů a hned se chlubil matce, tak ta mu pořádně vyhubovala a začala hořekovat, že se mu něco mohlo stát a že už nikdy nesmí jezdit sám, že se mu něco mohlo stát. Jimmyho to trochu popudilo, a když to takhle pokračovalo pokaždé, když udělal cokoli trochu nezodpovědného, rozhodl se, že své matce už nic říkat nebude. Zbytečně se o něj bála. Co by se stalo, kdyby jí řekl, že s dcerou chovatele koní prováděl nějaké menší lumpárny? To by asi omdlela, nebo by ihned za tím děvčetem utíkala a chtěla by jí zakázat vídání se s ním a nařknout ji z toho, že má na Jima špatný vliv. No, to by asi nebyla nejlepší vizitka jejich rodiny.
Byl otcem v šestnácti donucen odjet z města, aby se vzdělával. Plánoval to už hodně dlouho, ale synovi to oznámil den před odjezdem, takže se Jim nestačil ani rozloučit se svými přáteli a už si musel balit věci k odjezdu. Byl ve vedlejším prosperujícím městě, kde se učil vše potřebné a také tam dospěl. Do Little Creak se vrátil až po devíti letech a s velkým překvapením zjistil, že se jeho bratr stal správcem města. Zřídil si zde prosperující obchod s tabákem. 
 
Žádný
 
Žádné

Žádné komentáře:

Okomentovat